Raidin suositut sähköiset hyttystentorjuntalaitteet ovat kehittyneet ajan saatossa turvallisemmiksi ja tehokkaammiksi kesän luottotuotteiksi. Raid Electic Killer tuotteiden valmistaminen lopetettiin vuonna 2014. Suosionsa takia kauppoihin on ostettu isoja määriä, joten saatat vielä löytää niin laitteita kuin täyttöpakkauksiakin mm. verkkokaupoista. Tietoa saatavuudesta saat parhaiten kysymällä myymälöistä tai kauppaketjuista.


 

Raid Electric Killer on verkkovirralla (220-240V~) toimiva karkotin. Laite työnnetään pistorasiaan ja laitteen lämmetessä tehoainetta vapautuu ilmaan hyttysiä karkottamaan. Electric Killer -myyntipakkaus sisältää sähkölaitteen ja 10 hyttystyynyä. Tyynyjä myydään myös erikseen 20 kpl täyttöpakkauksessa.

Käytä näin: Irrota yksi tyyny foliosta ja aseta se laitteeseen. Työnnä laite pistorasiaan. Tyyny lämpenee ja vapauttaa ilmaan alletriini-nimistä tehoainetta. Yksi tyyny vaikuttaa noin 8–10 tuntia (yhden yön), jonka jälkeen sen vihreä väri on haalistunut pois. Poista laite pistorasiasta ja vaihda tyyny uuteen. Yksi karkotin riittää karkottamaan hyttyset ja muut lentävät hyönteiset noin 20 m2 kokoisesta tilasta. Pidä ikkuna auki, jotta hyönteiset pääsevät ulos. Kokeile myös lasitetulla parvekkeella.

Alle 3-vuotiaiden lasten tai raskaana olevien naisten läsnäoloa ei suositella laitteen ollessa päällä.

Huomioi seuraavat tärkeät turvallisuusohjeet:

Ohjeita liittyen tulipalon, sähköiskun tai henkilövahingon vaaraan. Ole hyvä ja lue turvallisuusohjeet ennen käyttöä ja säilytä ohjeet käytön ajan. VAROITUS: Sähköisiä laitteita käytettäessä tulee aina noudattaa varovaisuutta seuraavien ohjeiden lisäksi.

HUOMIO: Henkilövahinkojen välttämiseksi tarkka valvonta on välttämätöntä, kun tuotetta käytetään lasten ja erityistarpeita vaativien henkilöiden läheisyydessä. Älä laita sormia tai kättä tuotteen sisälle. Turvallisen käytön varmistamiseksi kytke laite vain asianmukaisesti toimiviin seinäpistokkeisiin, missä ilma pääsee kiertämään laitteen ympärillä eikä laite ole kosketuksessa tekstiilien tai muiden materiaalien kanssa. Älä kytke laitetta jatkojohtoon tai monipistokkeeseen. Älä upota veteen. Älä kytke mitään tuotteen yläpuolella olevaan pistorasiaan.

Käyttö ulkomailla: Kuluttajat kysyvät meiltä usein myös Electric Killerin toimivuudesta muulla kuin Suomen verkkovirralla (esim. aurinkopaneeli/12V~, ulkomailla). Vastaus on: tuote ei toimi ilman muuntajaa. Toinen ongelma on pistorasian malli. Se saattaa olla kohdemaassa erilainen, jolloin tarvitset sopivan sovittimen.